Tuulilasisärön korjaus

Särö tuulilasissa?

Korjauta tuulilasin särö tai kiveniskemä nopeasti autolasikorjauksen ammattilaisillamme ennen särön muuttumista halkeamaksi.

Vettä saattaa tunkeutua säröihin tuulilasissasi ja jos lämpötila ulkona laskee ja vesi pääsee jäätymään, särö saattaa levitä ja tuulilasin vaihto voi tulla välttämättömäksi.Jos vaurio on halkaisijaltaan pienempi kuin 2,0cm tuulilasin korjaus saattaa olla mahdollista. Tuulilasin korjaus tehdään täyttämällä säröt ja halkeamat läpikuultavalla hartsilla, joka vähentää vaurion mahdollista leviämistä ja tekee sen vähemmän näkyväksi.

Särö tuulilasissa saattaa olla syynä siihen ettei ajoneuvosi pääse katsastuksesta läpi, varsinkin jos särö on iso ja kuljettajan näkökentän alueella.

Monet tekevät rutiininomaisia tarkastuksia ajoneuvolleen kuten tarkistavat öljyn ja veden määrän sekä rengaspaineet.  Lisäämällä tarkastuksen tuulilasisi mahdollisista säröistä ja halkeamista rutiineihisi, saatat säästyä viemästä tuulilasiasi vaihdettavaksi.

Tuulilasisärön korjaus on halvempaa kuin tuulilasin vaihto ja laaja vakuutussopimus yleensä kattaa sen. Jos sinulla on särö tuulilasissa, ota yhteyttä tai tule käymään.